Over ons

We vinden voedselverspilling onnodig en maf en willen dit op een plezierige wijze tegengaan.
Doe jij ook mee? Het is echt niet moeilijk en eigenlijk superleuk, omdat je zoveel lekkers kan maken van restjes, buitenbeentjes en producten die op de datum zijn. Wees samen met ons creatief en leef je uit!

“Met plezier willen we samen iets doen tegen onnodige voedselverspilling. ”

Wij, Eline en Judith, hebben elkaar een jaartje geleden ontmoet op yogales. Maar al gauw bleek dat we een Topteam zijn! We hebben een hoop lol en vinden dat misschien wel het belangrijkste in ons leven. Met plezier willen we samen iets doen tegen die onnodige voedselverspilling. 

Foto: Sander Otter

Eline Stolk

Eline heeft een tof bedrijf dat ErvaringRijker heet. Ze bedenkt allerlei leuke belevingen rondom eten zoals een Dinner in the Dark, online eetdates en vele andere leuke eet-ontmoetingen. Ze haalt de buitenbeentjes op bij de tuinders, of groenten waar misschien een plekje aan zit. Ze kunnen dit niet verkopen, maar ze zijn verder prima en superlekker.

Ook haalt ze producten bij supermarkten op die óp de datum zijn, maar waar echt niets mis mee is. Met een chef maakt ze daar dan een superlekkere eetbeleving van op een supertoffe locatie. Kortom een ErvaringRijker;)


Judith Elders

Judith is van evenementenbureau ‘de Meisjes van Plezier’ en doet van alles wat met Plezier te maken heeft, behalve dat;) Leuke uitjes, act, entertainment, organiseren van (bedrijfs-)feesten enz. Maar ze kan ook nog eens heel goed koken!

Twee keer was ze beste vrouwelijke hobbykok van het jaar! En ze heeft het ver geschopt in het TV-programma Topkok met Joop Braakhekke en Robert Kranenborg. Ze heeft echt passie voor koken en dat kun je zien;)

Foto: Sander Otter

Interesse?

Mail ons en we kijken wat we samen kunnen doen tegen food waste!