Meet and Feed samen met SVO in de Woest karavaan!

Van 28 september t/m 9 oktober gaat Meet and Feed samen met de leerlingen van SVO, tijdens de karavaan van Festival Woest, maar liefst 44 wedstrijdkookworkshops geven op verschillende scholen! Opnieuw een fantastische samenwerking tegen voedselverspilling waar het mes aan meerdere kanten snijdt. 


In de co-creatie van festival Woest zijn we samen met middelbare scholieren gekomen tot een wedstrijdkookworkshop waar je hapjes gaan maken met de producten die voorhanden zijn. 
SVO, een mbo-opleiding voor food, doet met hun leerlingen en een fantastische foodtruck mee met ons!

Deze leerlingen gaan de lekkerste hapjes maken en laten die ook proeven en testen zo hun creaties. Ze zijn een waardevolle vraagbaak tijdens de workshops en zullen de strijdende groepjes kunnen helpen met interessante tips. Uiteraard zal Judith de coachende kok zijn en zal Eline de no food waste onderwerpen aansnijden. We gaan hapjes maken met de buitenbeentjes van verschillende tuinders, die niet ‘mooi’ genoeg zijn om te kunnen verkopen. En vele versproducten van verschillende supermarkten en boerderijwinkels.

Samen met partners

Jumbo Westenholte verdient een eervolle vermelding met een ongelofelijke donatie! Ze gaan 2 weken verbouwen en de overgebleven producten, die nog weken op datum zijn, mochten wij zomaar meenemen! 2 karren vol met kaas, worst, groenten, crackers, noten, enz. die ze anders weg zouden moeten gooien.

Kortom het beloven 2 fantastische weken te gaan worden waarbij we hopelijk weer nieuwe enthousiastelingen tegen voedselverspilling op weg helpen om hun steentje bij te dragen;)

Wij doen dit niet alleen!

Samenwerkingspartners zijn: